1-  متوجه رژيم غذايي خود باشيد: يک رژيم غذايي متعادل نه تنها براي وزن و سلامت عمومي شما خوب است، بلکه روش خوبي براي مديريت استرس و اضطراب به اثبات رسيده است. شما نبايد به خودتان گرسنگي و پرهيز بي‌رويه از غذا را تحميل کنيد. توجه کنيد که هميشه صبحانه بخوريد، زيرا کاهش سوي? شکر خون به نوب? خود ممکن است علائم اضطراب‌گونه را تحريک کند. خوردن مواد غذايي غني از کلسيم، فسفر، و مگنيزيم تا حد زيادي در کاهش استرس کمک مي‌کند!


2- کاهش مصرف کافئين: محدود کردن نوشيدني‌هاي کافئين‌دار در محدودکردن علائم اضطراب مفيد است. کافئين خود منجر به مشکلات خواب نيز مي‌گردد، که به طور ثانوي مي‌تواند اضطراب‌برانگيز باشد.


3- ويتامين بي: گرفتن ويتامين (بي) اضافي در نبرد با اضطراب و استرس شما را کمک مي‌کند. اکثر داکتران توصيه به افزايش مصرف مواد غذايي سرشار از ويتامين (بي) مي‌کنند، زيرا واضح شده است که اين ويتامين‌ها خواص آرامش‌بخش نيز دارند!


4- ورزش: تمرينات فزيکي از روش‌هاي اساسي براي کنترل استرس و اضطراب و برطرف کردن علائم آن‌هاست. در جريان ورزش، اندورفين آزاد مي‌شود و اين  در تقويت آرامش شما را کمک مي‌کند. حداقل 30 دقيقه ورزش سُبُک در روز مانند پياده‌روي، بايسکل‌راني، يا آب‌بازي اگر ميسر شود براي کنترل علايم اين حالت‌ها مفيد است.


5- ماساژ: ماساژ در کاهش سوي? استرس و اضطراب کمک مي‌کند. اگر به شما در وقت کار استرس دست مي‌دهد، مي‌توانيد با روش ساد? خودماساژدادن بر گردن و دست‌ها استفاده کرده و رفع استرس  بکنيد.


6- تجزيه و تحليل مشکلات و ترس‌ها و مواجه شدن با آن‌ها: اگر شما از ترس رنج مي‌بريد، بايد خود را به تدريج به منبع ترس تان مقابل کنيد و نگذاريد هر بار مانند مار بينِ آستين شما را نيش بزند. در ترس‌هاي شديد از درمان‌گر حرفه‌يي کمک بخواهيد.


7- مثبت فکر کنيد: انديشه‌هاي مثبت را جاي‌گزين افکار منفي بسازيد. اين يک روش قدرت‌مند در تکنيک مديريت استرس و اضطراب است. وقتي  افکار منفي و نگراني بيش از حد شما را اذيت مي‌کند، مي‌توانيد نيروي فکري تان را در مورد چيزي خوشايند و لذت‌بخش متمرکز بسازيد، مي‌بينيد که بلافاصله شما شروع به احساس بهتر و آرامترخواهيد کرد.


قدرت ذهن خود را دست کم نگيريد. شما مي‌توانيد تصميم بگيريد تا افکار منفي خود را دور و افکار خوشايند و شاد را جاي‌گزين آن‌ها کنيد. يک روش ساده اين است که چشمان‌تان را ببنديد و تصور کنيد که شما در يک مکان بهتر مثلاً  دريک ساحل نشسته به امواج اقيانوس گوش مي‌سپاريد. اين شما را آرامش داده و به شما کمک مي‌کند سطح استرس تان کاهش يابد.


8- شدت اضطراب خود را در نظر بگيريد: اگر شما مبتلا به تشوش اضطرابي (اضطراب بيمارگونه و شديد)، استيد، بهتر است به يک متخصص رواني يا روانشناس کلينيکي مراجعه کنيد.


9– مديريت زمانِ “نگراني”: برخي افراد در مورد حوادثي که به مراتب دورتر از زمان حال است  نگران اند. وقتي در زمان به مراتب دورتر نگران باشيد، پس چرا حالا نگراني مي‌کنيد؟ شما مي‌توانيد بجاي تشويش گام‌هاي عملي براي حل مشکل آينده برداريد، چون نگراني بيش از حد اضطراب شما را افزايش مي‌دهد!


10- نگراني و ترس خود را بنويسيد: با اين عمل شما مي‌توانيد نگراني‌هاي تان‌را بهتر شناسايي کنيد و به‌طور معقول در رفع آن‌ها اقدام کنيد. اکثراً ديده شده با اين روش برخي از نگراني‌ها آن‌قدر جزيي بوده اند که ارزش  فکر کردن را هم نداشته اند!


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هر چی کی بخوای فتوکده مهران داور وبلاگ شخصی سید مسعود حسینی خرید وفروش باغ ویلا ی لوکس در شهریار جراحی زیبایی برترین مقالات و آزمون ها | مقاله taranoome خودرو باز